Möjligheten till en förbättrad arbetsmiljö i öppna kontorslandskap finns runt hörnet

Aldrig förr har arbetsplatsens utveckling varit en viktigare ledarskapsfråga än nu. Den snabba digitaliseringen utmanar företag och organisationer på alla plan.

Såväl affärer som organisationen ska bli mer digital, innovativ, hållbar och snabbfotad. Medan arbetsgivare förväntar sig sällan skådade resultat av både medarbetare och giggare har morgondagens talanger helt nya krav på medarbetarupplevelsen. 

Vilken strategi har ditt företag för att bli morgondagens nytänkande och därför mest attraktiva arbetsplats? Vad behöver ni göra och hur tar ni er dit? 

Ovan är saxat ur inbjudan till WorkSpace Sweden, Forumet för morgondagens arbetsplats som genomförs 11-12 april i Victoriahallen på Stockholmsmässan.

På WorkSpace Sweden 2019 får du nätverka, skaffa ny kunskap och diskutera lösningarna för framtiden. Under två energifyllda dagar utforskas hur morgondagens arbetsplats blir en talangmagnet och ett affärskritiskt verktyg för att möta utmaningarna som ingen organisation kan värja sig mot.

Du får du veta allt om framtidens kontor, digitaliserade arbetsplatser, nya arbetssätt och mycket mer. På WorkSpace Sweden är några av de klokaste och mest inspirerande talare engagerade. Det gäller att ligga steget före.

Mount Design tillsammans med ett antal leverantörer, också med foten i framtiden visar sina produkter. Kom förbi och titta på vår lösning till en attraktivare arbetsplats!

Här kan du läsa mer om och boka eventet.

Du kan även värma upp med de tips och trix för en mer harmonisk arbetsmiljö som Mount Design har tagit fram i samarbete med arkitekten och kontorsstrategen Sven Ostner.