Från öppen till avskärmad med en knapptryckning

HILO

Den flexibla arbetsplatsavskärmningen

Kontorsflytt, omorganisation eller helt enkelt ett behov av att på ett handfast sätt förstärka möjligheterna att arbeta effektivt i den befintliga kontorsmiljön.

Den kompromisslösa arbetsplatsavskärmningen HILO är designad in i minsta detalj för ökad produktivitet och trivsel på kontoret.

 

HILO är en solid och väldesignad möbel byggd med omtanke. Med ett inre djup på 108 centimeter tas hela arbetsytan runt individen tillvara. Material, fyllning och mått ger bästa tänkbara ljud- och synintrycksavskärmande egenskaper både bakom skärmen och god akustikmiljö i hela rummet. 

Den unika funktionen och den kompromisslösa designen kombinerar behovet av enskilt ostört arbete med det öppna kontorets samarbetsfördelar i en möbel. HILO ställs enkelt om från interaktion och samarbete till 165 cm steglös ljudabsorberad avskildhet med en knapptryckning. Hilo är helt fristående från skrivbordet.

INREDNINGSINSPIRATION

En välfungerande del i det aktivitetsbaserade kontoret

Tysta rum, grupprum och telefonbås är bra men räcker ibland inte till. Mindre kontor kanske saknar dem helt. Med HILO får kontoret en helt ny typ av kontoravskärmning som kompletterar de traditionella tystare delarna i stora kontor eller ersätter dem helt i små begränsade kontorsmiljöer.

HILO passar också utmärkt för att omvandla de arbetsplatser i aktivitetsbaserade kontoret som ligger intill hissar, trappor, cafeterian eller toaletter till mycket bra arbetsstationer. Platser där enkla avskärmningar inte räcker till. Med HILO får det öppna kontorslandskapet en väl avskärmad arbetsmiljö men också en styrka i att kunna samarbeta momentant utan att behöva ta till tidskrävande förflyttningar.

Arbetsplatsanpassning
– människor är olika

Samma kontorsmiljö kan upplevas mycket olika. Extroverta personligheter trivs vanligtvis i en helt öppen kontorsmiljö. Andra kräver kvalificerad arbetsro för att må bra och prestera.

En lyckosam arbetsplatsanpassning handlar om att hitta en lösning som passar den enskilda individens förutsättningar och behov.
Behovet kan vara kvalificerad individuell avskildhet i en mer störningsfri arbetsmiljö än den företaget kan erbjuda.

Kanske det inte finns eget rum eller tysta rum att tillgå och spontan interaktion och samarbete med kollegorna är en viktig del av jobbet.
Då är Hilo en bra lösning. Öppet läge för samarbete när det är rätt eller rejält avskärmad när det behövs – och alltid på individens villkor.

Ergohuset är specialister på utrustning för bra arbetsplatsanpassningar. Hilo visas i Ergohusets showroom på Karlavägen 16 i Stockholm och hos ett flertal återförsäljare av kontorsinredning i landet.

ISO-testad ljudabsorbent

Med 20 mm A-klassat absorbentmaterial av återanvända pet-flaskor på båda sidor om en 6 mm kärna av trä är HILO både en effektiv ljudabsorbent och ljudavskärmare, bakom skärmen och i hela rummet.
Se testresultatet här.

HILO på hjul:
Hilo förflyttas lätt mellan lokaler, över trösklar och genom dörrar från 90 centimeters bredd på Mounts rullbräda.

Beställ den tillsammans med Hilo.

 

INFORMATION

FRISTÅENDE LJUDABSORBENTER

 

$

Modell Calm: Stående

 

NÅGRA AV VÅRA REFERENSER

Mount Design

Karlavägen 16

S - 114 34 Stockholm

  +46 (8) 120 577 50

hello@mountdesign.se

 

FOLLOW US