HILO - En ny typ av kontorsavskärmning

Från öppen till avskärmad med en knapptryckning.
 
Ladda ner broschyr
Hilo_skärmvägg

Framtagen för det öppna kontorslandskapet

Hilo är en solid och väldesignad möbel byggd med omtanke i minsta detalj – Med ett inre djup på 108 centimeter tas hela arbetsytan runt individen tillvara med material och fyllning för bästa tänkbara ljudavskärmande egenskaper – både bakom skärmen och för bra ljudmiljö i hela rummet.

Hilos unika funktioner och kompromisslösa akustiska design kombinerar behovet av enskilt ostört arbete med det aktivitetsbaserade kontorets alla samarbetsfördelar i en möbel. Ställ om från interaktion till 165 cm steglös ljudabsorberad avskildhet med en knapptryckning. 

Tyger & Färger

Hilo leveras som standard med Henrieta 808 som är vårt mest omtyckta tyg som vi alltid har på lager för leverans inom 3-5 veckor. Hilo kan också fås med utvalda tyger från Gabriel Xpress och Camira Cara som ni finner på hemsidan. Levereras inom 6-8 veckor. Hilo kan också levereras i andra valfria tyger som vi gärna offererar. Leveranstid 6-10 veckor.

DWG-filer

För dig som vill ha mer utförliga skisser på Hilo. Användbara vid planering och ritarbete. 

Ljudabsorbent för kontor

Med 20 mm A-klassat absorbentmaterial av återanvända pet-flaskor på båda sidor om en 6 mm kärna av trä är den både en effektiv ljudabsorbent och ljudavskärmare, bakom skärmen och i hela rummet.

Leasa Hilo?

Mount Designs avtal med Leasify öppnar upp finansieringsalternativen för våra kunder.

När du investerar genom leasing behöver du varken binda kapital eller anstränga din likviditet. Dina likvida medel kan användas till andra ändamål. Finansbolaget äger utrustningen och du hyr den. 

Utrustningen blir ingen tillgång i din balansräkning eftersom hyresgivaren står som ägare och du behöver inte belasta företagets skuldkonto. En gynnsam följd av att du hyr din utrustning blir därmed positiva effekter på soliditeten.

Hur?

Finansbolaget köper utrustningen och överlåter nyttjanderätten till dig. Vi kommer överens om en avtalstid som passar, vanligtvis 48 månader, allt beroende på önskemål och användande. Leasingavgiften beräknas oftast efter annuitetsmetoden, vilket innebär att du har samma månadskostnad hela avtalstiden. Leasingen kan även inkludera en bra allriskförsäkring som täcker alla oförutsedda händelser såsom stöld, brand, vattenskada etc.

Vad händer efter avtalstidens slut?

Tre månader innan leasingavtalet når sitt slutdatum, är det dags att besluta sig för vad som ska ske med kontorsutrustningen. Vanligtvis köper du som leastagare utrustningen till det förutbestämda restvärdet och blir då ägare av utrustningen. Vill du inte själv köpa utrustningen, kan du anvisa annan köpare, som då får köpa till det förutbestämda restvärdet. Det går även bra att förlänga leasingavtalet till en reducerad leasingavgift.

Mount Design

Karlavägen 16

S - 114 34 Stockholm

  +46 (8) 120 577 50

hello@mountdesign.se

 

FOLLOW US